C  A  R  L  O  S      B  A  S  S  Ó 

Neix a Barcelona el 22 d’Agost de 1947. El 1964 ingressa a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona on es gradua el 1969. Els últims anys de carrera col·labora amb els arquitectes Carles M. Díaz i Enrique Torrent en l’estudi de l’arquitecte Francisco Bassó. El 1969, juntament amb Carlos M. Díaz, Juan Busquets, Enrique Torrent i Ramon Dedeu creen l’estudi WE69. Col·labora amb l’arquitecte Oscar Tusquets durant el període 1983-1985. A partir de l’any 1985 s’inicia una llarga col·laboració amb l’arquitecte Cristian Cirici. En l’actualitat desenvolupa l’activitat professional al seu estudi situat a l’Avinguda Diagonal nº 477 de Barcelona.

Carlos Bassó arquitectura treballa en el desenvolupament de projectes urbans i arquitectònics, ha participat en una àmplia varietat de projectes que van des de la planificació urbana fins al disseny d’edificis, hotels, habitatges unifamiliars i plurifamiliars, centres comercials, edificis d’oficines, edificis escolars i universitaris, estació d’autobusos, edificis industrials i la rehabilitació d’edificis històrics. Carlos Bassó Arquitectura aposta sempre per l’excel·lència professional en el sentit més ampli de la paraula. No estem vinculats a cap empresa constructora, promotor immobiliari o institució financera, per aquesta raó, el procés d’arquitectura i disseny es realitza amb independència i neutralitat per a cada client.

Des de l’any 2015 Carles Bassó amplia la seva activitat creant una nova divisió dedicada a la inversió immobiliària. Adquirim, venem i invertim en immobles en nom dels nostres clients i de les nostres pròpies societats, col·laborant també amb estructures financeres. L’equip de la Divisió d’inversió immobiliària compta amb una gran experiència en el mercat de compravenda d’edificis, solars i hotels a Barcelona, ​​Madrid, Costa Brava, Costa Daurada, Balears i Costa del Sol. Treballem a la mida de les necessitats dels nostres clients, societats d’inversió nacionals i internacionals, fons d’inversió, oferint un servei altament personalitzat.

 


 

E  Q  U  I  P


 

Carlos Bassó Vidal,
Arquitecte fundador

P R O J E C T E S


Fàtima Peres

Amanda Bassó

LLibert Claver

Josep Guasch

I N V E R S I O N S


Victoria Valentinova

Jesús Royo

A D M I N I S T R A C I Ó


Assumpta García

Elena De Vargas

C O M T A B I L I T A T


Antonio Timoneda